16 oktober 2007

I dag er det LUKAS fødselsdag - Hurraaaaaa!

Lige som Lukas troede at nu kunne dagen ikke blive bedre - med fødselsdagsgaver, kæmpe morgenbuffet, sang og leg... så blev den det alligevel!
Det viste sig at hele det brasilienske landshold også havde indlogeret sig på det samme hotel som os!!! Der var så pressekonference og alle de kendte spillere skulle interviewes til tv live her i vores lobby! På vejen ud fra pressekonferencen lykkedes det Lukas og Marcus at få autografer og håndtryk af alle de kendte bl.a. Ronaldinho, Robinho, Kaka, Wagner Love m.fl. De var - og stadig er - i den syvende himmel og går og "blærer sig" med deres T-shirts! I eftermiddag skal vi ud at shoppe og i aften har vi reserveret bord på pizzaria med udsigt over Ipanema beach! Livet er hårdt!
Tak til alle de søde hilsener til Lukas, som vi har læst op. Og tak til Zoe, Zophia, Peter og Malene der har sendt en personlig sang - naturligvis på vores nationalsang "Der er et yndigt land" ;-))
PS: Fik vi nævnt at farmanden også er i den syvende himmel! Han skal med holdet til landskamp og se Brasilien-Equador!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Lukas og resten af familien!

Hjertelig tillykke med fødselsdagen - jeg håber, det var en god dag i går!

Hvor er det vildt, at I har mødt hele det brasilianske landshold!! Man sidder her og bliver totalt misundelig!

Jeg glæder mig efterhånden rigtig meget til at se jer allesammen igen - ha' en fortsat god tur!

- Kim

Familien Dyhr sagde ...

Hej Kim! Tusind tak for din dejlige fødselsdagshilsen. Lukas blev rigtig glad! ... og vi må sige, det bliver skønt at komme hjem til dig og hele molevitten igen!
Kh. Fam. Animal!

Anonym sagde ...

hvad jeg ledte efter, tak