29 maj 2007

Slendre gennem Sydney

Vi bor på hotel lige ved Hyde Park i Sydney og dagene her går med at slappe af, gå ture, se byen og dens seværdigheder, spise god mad, skype med venner og familie, sove længe, gå sent i seng, warhammers (børnenes legetøj) - der skal males og spilles med og lektier.
Vi har mødt en masse dejlige mennesker og hænger ud med dem! Drengene er blevet virkelig gode til engelsk og leger rigtig godt sammen - og slås... - som brødre kan slås! De er blevet meget knyttet til hinanden og hjælper hinanden og står sammen, når vi er ude. Det er skønt at se. Peter og jeg nyder hinanden og at have så meget tid og bare være til! Det er sikkert en gentagelse fra tidligere, men det er bare sådan en velsignelse at have tid til hinanden. Ikke noget vækkeur eller andre der bestemmer ens dagsorden!
De sidste dage i Sydney nyder vi i solen i havnen og med masser af gåture og café-besøg inden turen på fredag går til New Zealands rå og smukke natur, flotte gletchere, lidt adrenalin-kick, nye venner og forhåbentlig en fed skioplevelse i vente! Cyber-kram til jer alle!

Ingen kommentarer: