12 maj 2007

Noosa Heads – den hyggeligste by på østkysten!

Det er de mest overraskende ting, man kan komme ud for, hvis nysgerrigheden får lov til at lede. Lukas nåede lige ind på campingpladsen, hvor vi skulle sove for natten, inden han skulle på opdagelse. 5 minutter senere kom han tilbage. ”Kom og se!” Straks begav vi os af sted og der midt på stranden stod nogle store pelikaner og hyggede sig. Hold da op hvor er de store i virkeligheden! Dem skal man ikke provokere.
Lidt længere henne af stranden sad der et venligt ægtepar og fiskede. Dem måtte vi lige hen og snakke med og i løbet af 5 minutter, så havde Lukas fået sit eget fiskesæt og en skål med madding og så var det ellers bare i gang med at fange aftensmaden. Lukas var fuldstændig opslugt af fiskeriet og kom først tilbage da det var helt mørkt og umuligt at fiske mere. Det var selvfølgeligt også en stor glæde at fange 4 fisk på en enkelt fisketur.
Noosa Heads er et smukt sted med kanaler og broer og smukke strande. Havde vi vidst hvor lækkert her var, så havde vi planlagt at blive lidt længere, men Australia Zoo var i vente - og vi kunne ikke trække den længere – vi havde alle glædet os til denne dag...

Ingen kommentarer: