02 februar 2007

ATV- All terrain vehicle ... 2 kæmpe 4-hjulsmotorcykler



Vi var som små børn da vi satte os op på vores nyerhvervede ATV’ere. Smilet kom frem lige med det samme. Bare lyden af disse fantastiske dyr gør at verden pludselig er en lille smule smukkere.
Vi havde lejet ATV’erne om aftenen, så de var klar næste morgen, når solen stod op. Vi pakkede en rygsæk og tog af sted på vores eventyr. Første stop var Banana Rock Cafe som vi havde set dagen før på vores sejltur. Der måtte vi simpelthen spise morgenmad. Vi kom et godt stykke derhen inden det gik galt. Charlotte og Marcus var lige ved at tippe bagover på deres ATV, fordi det var frygteligt stejlt og meget voldsomt terræn. Vi måtte vende om og finde et nyt sted at spise morgenmad. Heldigvis skete der ikke noget, så vi satte kursen den anden vej til vores næste punkt. Tanote Bay, et afsides sted på den østlige side af øen. Da vi var kommet halvvejs begyndte det at regne – et tropisk regnskyl af dimensioner. NU var vi endelig på overlevelsestur igennem junglen på vores camouflage farvede ATV’ere på stejle veje vi måtte skride ned af. Plaskvåde og godt trætte ankom vi til bugten. Det eneste vi tænkte på var at få en kop varm kaffe og noget at spise.
Vi fandt en restaurant og fik bestilt noget mad. Så kunne vi kigge op og se hvor vi var henne... hvad var det? Lyden af danske stemmer!!! Straks var der kontakt... to drenge på Lukas og Markus alder. Hvor var det herligt! Fire timer senere var legen stadig i gang. Vi fik lært deres forældre at kende. Peter og Lotte (Charlotte) fra København. Hvor er verden lille og stor!

Ingen kommentarer: