07 februar 2007

Vi flyver videre...



... og er nu landet i det nordlige Thailand i byen Chang Mai. Alt går lidt mere stille her og der er en del køligere pga. bjergene. Vi bor nogle dage på hotel, hvorefter vi skal bo i gæstehuset, der hører til deres universitet... til en billig penge (80 kr. for alle fire pr. døgn) og også lidt hjemligt, hvor vi kan lave vores eget mad og være lidt private - det glæder vi os til. Det er utroligt hvor hurtigt man vænner sig til nye steder og efter ganske få timer kalder vi det allesammen for vores hjem! Det har vi fundet ud af er virkelig vigtigt - at vi har en hverdag med vores ting og vores "hjem".
Som I enhver større by har de et "night marked" som er rigtig populært - det besøgte vi også og fik et par gode julegaver med hjem i rygsækken - jahhhh man har vel lov at være i god tid ;-)
Og så der midt i byen fik vi besøg af en babyelefant!

4 kommentarer:

Hviid sagde ...

Hej alle 4
Her en lille hilsen fra Lotte, Peter, Oscar og Albert.
Vi er lige kommet hjem til Danmark, hvor vi landede i en snestorm, så det var noget af en omvældning, savner allerede Thailand meget.
Kan se i kom på kajak turen, håber i nød den.
Drengene glæder sig til at flere billeder fra jeres tur.
Det var en stor fornøjelse at møde jer, og vil glæde os til at se jer herhjemme igen, indtil da vil vi følge jer på jeres hjemmeside.

SES

Lotte, Peter, Oscar og Albert

Lotte,

HotteDotte sagde ...

Hej Peter & Charlotte
Det er utroligt spændende at følge jer...

Vi er dog ikke misundelige - for vi rejser til Sydafrika på lørdag d. 17/2 - ned til solen og sommeren - det bliver lækkert.

Knus fra os 4
Kristian, Camilla, Søren & Dorte Hartig

Familien Dyhr sagde ...

Kaere Dorte, Soeren, Kristian og Camilla!

Hvor er det dejligt at hoere om jeres tur til Sydafrika. Glaeder os til at hoere mere... sig endelig til, hvis I finder gode uundvaerlige steder.

Knus og god tur. Hils alle :-))
Fra Charlotte og Co.

Familien Dyhr sagde ...

Hej alle Fire!
Hvor skoent at hoere fra jer :-)) Vi taenker meget paa jer og har lige talt om at nu maatte det vaere paa denne tid I var kommet hjem til DK og i gang med 'livet' og hverdagen. Vi noed ogsaa vores tid sammen og vi foeler at vi har faaet nye venner... ogsaa selvom det var saa kort tid. Men det vil vi gerne lave om paa, naar vi kommer hjem :0) Knus til jer alle. Vi sender flere billeder snart... er lige nu paa vej fra Burma til Chang Mai. Vi ses i foerste omgang i Cyperspace. Kaerligst Charlotte, Peter, Lukas og Marcus