27 februar 2007

Surfers Paradise

Fedt ser det ud! Vi var i dag på Balis berømte og farlige surfers punkt. Et fantastisk syn – og vi kan kun forestille os, hvor fantastisk det må være at surfe på bølgerne. Det må vi prøve! Vi fik en lækker frokost og kunne følge alle surferne...

Vi tog straks efter frokost hen til den ”begynder-venlige” strand ved Kuta beach og lod os inspirere af de forskellige surfing-skoler... det kan ikke vare længe før vi kaster os ud i et hold for glade begyndere!

3 kommentarer:

maria sagde ...

Hej alle 4.
Ja, det er et skønt billed fra en skøn strand. Jeg indrømme, at je godt kunne tænke mig at være på den strand lige nu og nyde varmen og det dejlige vand. Her har været koldt de seneste dage med meget sne, men i dag kunne man for første gang ikke have vanter på (måske er det bare mig der har det sådan, jeg er jo også en frossenpind..).
Håber I har det godt. Jeg nyder jeres billeder og historier. Det er som at være der selv.
Kærligste hilsner
Maria Kofoed

Familien Dyhr sagde ...

Kære Maria!
Tak for din hilsen. Det varmer mere end du aner. At vi får en hilsen fra DK i ny og næ, at vi ved at der er nogen derude... og hvem du/I er.
Drengene kunne nu godt tænke sig en god kælketur... og Peter glæder sig allerede til næste skitur, så sne kan vi godt misunde. Men vi nyder naturligvis vores år... faktisk er vi lidt misundelige på os selv ;-) Hver dag er nu blevet hverdag - og det er en udfordring ikke hele tiden at skulle være på ferie og gøre alle de ting man gør som turist, men bare "være"... det har faktisk været lidt svært! Vi savner jer alle sammen. Vennerne, familien og kirken! Hils omkring - og specielt din Anders!
Kærligste knus og tanker
Charlotte, Peter, Lukas og Marcus

Lotte Refner sagde ...

Hej alle 4

En lille hilsen fra os alle her i DK.
I behøver ikke skrive retur ( ved I har MASSER at se til ) men bare vide at vi ofte sender jer en glad tank.

Hilsen

Lotte Peter og drengene