18 januar 2007

Besøg os på skype i aften - søndag den 21.


Det er den 21. januar og vi er klar til igen at chatte på skype fra kl. 16 dansk tid (kl. 22 her)! Alle som vil, bliver inviteret ind på online chat med camera og det hele... vores søgenavn er: familiendyhr!

13 kommentarer:

birgit sagde ...

hej alle fire
vi har læst jeres spændende indlæg
med stor interesse.
Vi glæder os til at høre mere fra jer.
Pas godt på jer.
kærlig hilsen Morfar og Birgit

Familien Dyhr sagde ...

Kaere Birgit og morfar!
Skoent at hoere fra jer :-) Vi taenker meget paa jer derhjemme. Heldigvis har Lukas lige moedt nogle soede store drenge som han kan tale dykkercertifikat med, loebe med om morgenen osv. Lukas har haft en haard start med savn af vennerne i DK. Marcus er easy-going og er bare med og nyder livet her. Hvis I har lyst gaar vi paa Skype igen i aften, saa kan vi baade ses og tale sammen.
Kaerligst os alle fire

depechemode sagde ...

Hej Jeg skriver lige en prøve fra min mor Lone Danielsen

laila sagde ...

hej

centerparken26 sagde ...

Hej alle 4

Jeg kan forstå, at I har fået læst vore cemments. Jeg prøver at sende dette indlæg for senere at vende tilbage med yderligere kommentarer.
hilsen
far

FamilienLodberg sagde ...

Hej alle 4 ! En stor hilsen fra Valdemar & Co. Vi følger Jeres tur, såvel på vores globus, som i vores tanker. Marcus - du er elsket og savnet. Vi snakker om dig næsten dagligt. Hvor er det flot at du er blevet mester-dykker. Pas godt på Jer selv allesammen. Vi glæder os til at høre mere om Jeres fantastiske tur !

Knus fra de 5 på Hinbjerg

Direkte besked fra Valdemar til Marcus : Hej min bedste ven! Du skal prøve at spille Mario Party 5. Jeg har lige købt spillet og jeg glæder mig til at spille det med dig, når du kommer til Danmark igen. Du kan sikkert få fat i det i Thailand til næsten igen penge. Det er herre-sejt". Knus Valdemar

Familien Dyhr sagde ...

Kaere Valdemar!
Jeg er rigtig glad for at du har skrevet. Jeg savner dig rigtig, rigtig, rigtig meget og jeg glaeder mig helt vildt meget til at lege med dig igen.
I Thailand er tiden 6 timer foran Danmark, saa lige nu sover du sikkert for klokken er halv fire om morgenen i Danmark ;-)
min PSP er gaaet i stykker. Jeg haaber at faa den lavet i Bangkok. Hvordan gaar det i klassen? Vil du ikke skrive lidt om det og fortaalle dem at jeg savner jer alle sammen.
Du er min bedste, bedste, bedste ven!
Kaerlig hilsen Marcus D.

Til hele familien Lodberg:
Tusinde tak for jeres hilsen. Det varmer mere end I tror. Vi taler meget om Danmark, familien og vennerne. Maaske vi moedes? Har I fundet ud af noget? Ellers tales vi ved paa bloggen eller email: Familiendyhr@gmail.com.

Masse knus fra
Charlotte, Peter, Lukas og Marcus

David Højgaard sagde ...

Hej Peter og resten af din familie

Vil lige sige hej fra Valby.. Det er David Højgaard fra frikirken Betlehem. Nu har jeg fundet jeres blodadresse - og nyder at læse om hvad I oplever..
Dejligt at se I har det varmt. Her i dk er der kommet sne og frost...


Fortsat rigtig god rejse - de bedste hilsner David Højgaard

FamilienLodberg sagde ...

Hej Charlotte ! Jeg ville bare lige fortælle at jeg så artiklen om dig, Jeres rejse og ikke mindst MS i Q. Det var en rigtig fin artikel og du - selvfølgelig - hamrende godt ud på billedet. Jeg tænkte at du sikkert ikke havde set printet inden du rejste. Knus Linda

FamilienLodberg sagde ...

Hej Marcus ! Hvor er det dejligt at høre fra dig. Det ser sørme ud til at I har det godt. Jeg kunne også godt tænke mig at lære at dykke. Det er synd for dig at din PSP er gået i stykker. Jeg håber at du snart får lavet den. Der sker ikke så meget nyt i klassen. Jeg er begyndt at lege lidt med Benjamin og Marcus O. I morgen kommer Benjamin og besøger mig. Vi - Thomas, Marcus S. og jeg - bruger også noget tid på at øve os på vores nummer, så vi er klar til MGPet. I weekenden skal jeg ud at løbe på skøjter sammen med far, Oliver og Amalie. Jeg glæder mig til jeg også skal ud at rejse. Vi skal bare til Sverige i vinterferien, men det skal nok blive sjovt. Jeg elsker jo at løbe på ski. Jeg glæder mig også til min fødselsdag, men jeg glæder mig allermest til om 10 måneder og 28 dage. Så skal vi nemlig lege og mor har sagt at du selvfølgelig godt må sove her. Pu,ha der er længe til, men så er det da godt at vi kan snakke sammen her. Skriv snart igen. Kæmpeknus fra Valdemar

centerparken26 sagde ...

Hej igen alle 4.
Vi har stadig lidt problemer med at skrive til jer, men vi følger dog stadig med i jeres spændende beretninger om, hvad I foretager Jer.
Har I været ude at dykke på det sore hav????
Det må være flot og storslået med alle mulige farver og planter på havbunden.
Det er dejligt at se, hvordan Lukas og Marcus har kontakt med kammeraterne i Danmark selv om de er ude på den anden side af jorden.
Vi slutter for denne gang og vil vende tilbage snarest muligt

mormor gina sagde ...

I tror det er loegn, men nu staar vi her foran computeren - Yvonne og saa Gina. Nu har jeg endelig fundet den side, hvor vi kan kommunikere til og fra. Vi elsker jer og ser tydeligt at I lever livet. Det under vi jer. Vi elsker jer og oensker jer Guds velsignelse. Kaerlig hilsen Mormor og Farmor.

Unknown sagde ...

Hej Lukas

Dette er en test. modtager du denne besked? kærlig hilsen Christian