18 januar 2007

Med longboat rundt om øen...



Sammen med Kim, Louise og Oscar legede vi en båd for en hel dag (alt koster ingenting her ;-)) Vi sejlede rundt om øen og vores ”chauffør” stoppede ved gode dykkersteder, hvor vi så alle 7 hoppede i og nød livet under overfladen. Det er bare sååååå smukt. Fiskene, koralrevet, farverne... ubeskriveligt! En hel dag med afslapning – oven på vores lidt hårde eksamen – skønt! Der er så mange fisk at det bare handler om at have et stykke brød og de kan fodres med hænderne i vandoverfladen. Om aftenen spiste vi på øens højeste punkt med udsigt over havet og øen. Vi ELSKER thai-mad og nyder at kunne spise til vi revner og stadig kun have brugt 100 kroner for 4 personer alt inklusiv.

1 kommentar:

Don Florentzo sagde ...

Hej Charlotte & Co.

Hvor lyder det spændende alt sammen - sikke I rigtigt giver den een på opleveren! Det er næsten ikke til at tro at I kun har været væk i en måned med alt det I allerede har oplevet...tænk at der ligger en hel verden og venter på Jer derude. Bare man var med i kuferten...suk.

Jeg vil følge Jeres rejse her på bloggen og ønsker jer en rigtigt, rigtigt god tur og al den held og lykke man kan få på rejsen.

Pernille og jeg tager til Californien i juli - måske vi kan mødes? ;-)

Kh
Mårten