01 januar 2007

Go' aften Danmark

På onsdag den 3. januar skal hele familien Dyhr i "Go aften Danmark" kl. 18.25 eller deromkring. Vi skal ind og fortælle om vores rejse og alle de tanker vi har omkring vores time off. Vi håber I vil heppe på os!!

3 kommentarer:

Siersbæk-Hansen sagde ...

Hej Med jer

Hvor var I gode i TV2, nu kommer vi bare til at savne jer endnu mere! OG vi glæder os til at høre om Las Vegas……

Har I en email adresse, som vi kan skrive til jer på undervejs? Får I nogle "faste" adresser undervejs, hvor I er lidt længere end to dage..., og som I kender på forhånd?

Og så vil vi ærgre os over at vi ikke kan drille jer med æresport og hornmusik til jeres 12½ års bryllupsdag. På den anden side, I er nok lykkelige for at det ikke bliver til noget…. Vi kunne selvfølgelig overveje at slæbe det med til Fiji !

Vi håber, at I får et fantastisk år og passer godt på hinanden. OG vi ønsker at Gud må velsigne jer på jeres rejse. Vi er begyndt at tælle dage til I kommer hjem igen !!!

Knus fra Alberte, Thomas og Lone

Unknown sagde ...

Hej i 4

Det glæder os altid, når nogen tager det store skridt, som vi selv gjorde i 2001, hvor vi også tog ud i verden i et år, dog i 4*4 autocamper, jeg tror at vi forstår bedre end de fleste, hvor meget i glæder jer!

Det er svært at beskrive kort, hvor dejligt vores tur var, men her 4½ år efter vi kom hjem, går der ikke én dag, hvor vi ikke bliver mindet om vores tur, skøn tanke, ikke?

Hvis i får en ledig stund på nettet, kan i jo smutte forbi www.eventur.dk, der er dagbogsblade for hver dag, og det kunne jo være sjovt, hvis i krydser vores spor et sted :-)

I må have en rigtig god tur.
At rejse ER at leve, been there-done that :-)
Preben Wetke og Co.

Christoffer Thinggaard sagde ...

Hi "The Dyhrs"

Fantastisk at se jer på tv

ihhh hvor jeg kommer til at savne Peter i kirken !!

ha en totalt fed tur !!

p.s til alle jer der missede Dyhr på tv så kan det stadig ses på sputnik.dk !