18 januar 2007

Vores første hjem – bungalow ved vandet



Da klokken blev 7 sejlede vi med hurtigbåd ud til øen Koh Tao - Skildpaddeøen. Det var ikke så idyllisk som det kunne lyde. Turen var FORFÆRDELIG. Vi blev nærmest kastede frem og tilbage og over halvdelen af passagererne måtte have poser til ”morgenmaden”. Vi klarede den og efter 2 timer ankom vi til Koh Tao.
Koh Tao har faaet sit navn fordi øen ligner en skildpadde fra toppen. Hold op for et sted! Totalt paradisisk! Flotte strande, klart blåt vand, palmer... og et undervandsliv, som kan tage vejret fra hvem som helst – også os!
Vi bor nu på et lille bungalow ressort med vores egne to værelser og terrasse et stenkast fra vandet (130 kroner om dagen for alle fire i to bungalows). Hver morgen sidder vi i restauranten og nyder udsigten, mens vi planlægger dagen og drikker vores ”strawberry shakes”.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej Familien Dyhr. Det ser fantastisk ud på Koh Tao. Vi er en familie på 5 der selv planlægger en tur dertil og ville gerne høre nærmere om hvor i har fundet det gode sted? Det lyder optimalt til børneferie...

venlig hilsen

Christian + familie