12 august 2007

Hasta la vista baby!

Det eneste spansk vi kan er fra Terminator 3 og Arnold S. og det er lige i underkanten til at kunne klare sig her i Mellemamerika! Derfor har vi besluttet at tage en uge på sprogskole fra i morgen mandag! Vi har brug for opmuntring og positive kommentarer for at kunne klare os igennem en hel uge med en lærer til os hver... gracias!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

:-) det lyder rigtig godt! Jeg har selv spansk i skolen, og det er faktisk et af mine yndlingsfag. Held og lykke med det

knus fra Laura

Hviid sagde ...

Heej alle 4

Vil lige sige at Lotte og mig har været på sprogskole i selv samme by for ca. 15 år siden, det var meningen vi bare lige skulle være der 1 uge, det blev så til 1 måned i stedet. Det er rigtig mange gode skoler, i skulle prøve at bo hos en familie, der er mange af skolerne der tilbyder logi hos en familie, der bor og spiser man så med dem hver dag og de kan kun spansk, det lære man meget af. I må endelig tage en tur til Tigutigalba, det er i nærheden, det er en utrolig køretur ned til en sø omgivet af vulkaner. Vi tog en sejltur rundt til de forskellige landsbyer omkring søen, og mødte de mest fantastiske måder at dyrke den kristne kirke på, håber i kan nå det.

Glæder os til at se jer.

Mange hilsner fra

Lotte, Oscar, Albert og Peter