08 august 2007

Guatemala: Historisk og hyggeligt i Antiqua

Vi kan næsten ikke rumme mere. Ikke flere nye steder og mere flytteri! Sådan havde vi det bare da vi sad i lufthavnen og igen skulle af sted til nye himmelstrøg... Drengene er heldigvis de bedste rejsekammerater og er blevet rigtig gode til at hjælpe med alle ting i lufthavnen med bagage, check-in, security m.v. De færdes efterhånden helt hjemmevante i lufthavne ;-)
Vi landede i Guatemala City lufthavn klokken fem om morgenen med nul-forventning, ingen planer og meget, meget trætte – uden søvn og sultne. ”Kære Gud, vis os hvor vi skal tage hen og pas godt på os”.
Så oplevede vi det igen!!! At blive fuldstændig overrumplet og den der lykkefølelse af frihed og eventyr... vi kørte gennem Guatemala City, som er lige så ucharmerende og forurenet som de fleste andre storbyer og direkte til starten på Guatemala-eventyret til byen Antiqua.
Vi fandt det mest charmerende blå hotel med pejs, små haver, spa-bad og swimmingpool. Værelset med flotte detaljer i brændte farver, store klinker på gulvene og udsmykninger og engle over sengegærdet.
Selve byen Antiqua er over 500 år gammel og bygget op af de første europæere i deres ønske om at bygge et nyt imperium op i det gamle ”Americas”. Byen var i flere hundrede år landets hovedstad og emmer af historie og har en fantastisk stemning. Vi ser frem til mange gode dage i denne by.

Ingen kommentarer: