19 juli 2007

Et uventet gensyn – en uventet oplevelse!

Det er meget specielt at se en person efter 30 år i hver sin verden. Jeg (Peter) var i min ungdom en del gange i Canada på ferie hos tante Gerda og onkel Carl. De havde to sønner – den ene var min navnebror Peter. Så gik der lige en del år, hvor vi har hørt om hinanden gennem vores kære mødre, men ikke set hinanden. Vi vidste at Peter boede i Los Angeles og arbejdede som plastickirurg. Han kender personligt mange af de kendte i Holleywood - og har opereret mange af dem. Efter at have mailet frem og tilbage mødte vi op på Dr. Cheski's klinik sidst på eftermiddagen. Det var med sommerfugle i maven – specielt for mig (og helt sikkert også for fætter Peter) – at vi kom ind på klinikken og sagde "Hello - how are you!". Helt utroligt at man efter så mange år stadig bare kan mærke at det her er familie og vi "hører sammen". Det var skønt at mødes igen og kunne tage tråden op, som om vi lige havde sagt farvel til hinanden for lidt siden. Vildt.
Han viste os rundt og forklarede om livet på klinikken. Rundvisningen sluttede af med at han (Peter Cheski) inviterede mig med ind at se en operation. Det var en ung kvinde, som skulle have en brystoperation (330 ml). Så efter at have fået det rigtige operationstøj på gik ”vi” i gang med operationen. Peter er en dygtig kirurg og pioneer. Han har udviklet en helt speciel teknik til at lægge implantater ind på, hvor han gør det igennem navlen, så der ikke kommer nogle ar. Yes! Det lyder fuldstændig vildt, men efter at have set hele operationen, så må jeg sige at det er imponerende, hvor enkelt og skånsomt det er i forhold til de traditionelle skønhedsoperationer der findes. Operationen tog under 30 minutter og efter en times opvågning og klargøring, så kan patienten tage hjem igen! Imponerende!
Om det så giver mening eller ej at lave om på sig selv i denne grad vil jeg slet ikke komme ind på i dette indslag!
Det var herligt for Peter at møde sin gamle fætter igen og bestemt ikke sidste gang!
Ov! Fik jeg nævnt at Peter kørte Lukas og Marcus en tur i sin nye Ferrari - deres øjne og mund var åbne længe efter. Vi sluttede dagen af med restaurantbesøg på Beverly Hills Boulevard... What a treat! Vi hyggede os og grinte rigtig meget. Lukas blev bedste venner med Peter og han blev inviteret over til ham, når han blev 16 og måtte vælge mellem hans Porsche, BMV'en, Cadillac'en eller... bare ikke hans Ferrari, men gerne en af de andre 6 biler han har ;-))

Ingen kommentarer: