27 april 2007

Whitsunday on a monday...

Mandag nåede vi Arlie Beach, hvor de 74 Whitsunday øer ligger ud for. Et af de steder vi har haft i tankerne hjemmefra, som vi bare måtte opleve. En rigtig backpacker-by, hvor der er stemning og liv i gaden - og det kan vi jo godt lide ;-) Vi har kørt langt de foregående dage og besluttede hurtigt at blive her et par dage (blev til 5 dage;-). Fredag tog vi en tur med Ocean Rafting, en livredder-gummibåd, der har 450 hestekræfter ud for at besøge en aboriginal hule på Hook Island og spiste frokost på Whitehaven Beach. En kridhvid sandstrand med gennemsigtigt azurblåt hav... fantastisk! Vi spillede bold på stranden og fik set det smukke koralrev med snorkeludstyret. Det var en skøn dag, hvor vi bare kunne nyde at blive ført rundt mellem øerne og se det smukke landskab (er ked af at trætte jer med "smukke landskaber" men det er bare for smukt her). Det er umuligt at få på billeder -selvom vi prøver! Og vi så SKILDPADDER. Kæmpe skildpadder i vandet ;-) Drengene (alle 3) kunne slet ikke få nok af farten i båden... der blev hvinet og hujet - Lukas og Marcus var LYKKELIGE!!! Det er svært at være ked af livet! Vi takker hver dag for denne mulighed vi har fået og kan bare gi' det videre... gør det - og gør det NU!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Familien Dyhr
Har lige siddet og opdateret mig om jeres rejse paa bloggen. Hold da op et eventyr. Her er alt vel. David og jeg tager til Colorado i naeste uge paa en golf ferie (mest for David). Vi tager til DK i hele juli.
Jeg tror I ville nyde et "sitemeter". I kan tjekke det ud paa min blog aller nederst det lille ikon. Saa kan I foelge med i hvem der laeser jeres blog. Det er helt gratis. I kan se besoegene paa et verdenskort.

Taenker ofte paa jer. God bless...
Knus Bente