03 marts 2007

Abetemplet midt i Ubud

Vi var i dag på besøg i Monkey Forrest i Ubud. Det svarer til H.C. Ørstedsparken midt i København, hvor folk kan gå en tur og så lever der bare vilde aber der. Det er en jungle midt i byen. Vigtigt at købe lidt bananer og frugt inden man går ind – for de bliver lidt sure, hvis du ikke har noget med til dem. Og hvis du gemmer maden eller har noget mad i tasken, så finder de det 100%. Det var en sjov tur og endelig fik drengene fik en masse nye venner ;-)))
Ubud er en smuk by på sin vis... den ligger inde i landet omgivet af flotte rismarker, som nogle steder skærer igennem byens mange tætte gader. Det giver en speciel kontrast af by, land, grønt og mursten, butikker og landliv. Den grønne farve sætter sig på nethinden og brænder sig fast. Man går simpelthen istå, når man går forbi disse grønne marker midt i byen. Det er ligesom oaser af levende grønt som omslutter en og suger en fast. Det kunne være lidt af et løft til København, hvis Ritt B. besluttede at gøre det samme, men sikken et løft til byens grønne lunger. Marker midt i byen med korn.

1 kommentar:

Nicolaj sagde ...

Hvor er det nogle fede billeder! Det lyder jo helt fantastisk.

Snakken gik på mit arbejde i dag og jeg nævnte lige jeres historie. Det viste sig at tre af mine kolleger kan huske jeres optræden i Go' Aften Danmark før I rejste. Ja, I har vist gjort et indtryk.

kærlig hilsen
Nicolaj Laugesen