14 juni 2007

Skitur på ”Coronet Peak”

Vi tog alle fire til det berømte og første åbne skisportssted i Queenstown “Coronet Peak”. Der var lige præcis nok sne til os, solskin og åbne lifter for én dag! Vi lejede alt udstyr for en dag - selv skibukserne ;-) Det havde vi længe set frem til. Det var virkelig skønt at være på ski igen! Det er bare en fantastisk måde at være sammen på! Vi havde en dejlig dag, hvor vi fik brugt vores kræfter godt og grundigt (av-av). Lukas blev udnævnt til “Hero of the Day”, da han alene reddede sin lillebror, der var væltet længere oppe ad bakken og var ulykkelig. Lukas tog resolut en beslutning og vandrede 100 meter op til Marcus (med ski på) og fik ham gjort rolig og fik bakset hans ski på igen. Sammen stod de ned og Marcus elskede bare sin storebror endnu mere ;)) Lukas leger sig ned ad løjperne... både forlæns, men mens baglæns på ski og på én ski, danser moon-walk osv. Han leger og hygger sig. Marcus er den mere forsigtige og kender sine grænser og lader sig ikke lokke med vilde ting. Han knokler på og er meget koncentreret. Hans stil er flot og han når alt i hans eget tempo - og nyder det! Så det endte med at Peter og Lukas tog de vilde løjper, mens Marcus og jeg hyggede os med vores “små” udfordringer på de mindre farlige løjper. Vi mødtes ind i mellem og stod sammen og senere til frokost og varm kakao. Dagen gik lynhurtigt og snart var det tid til at skulle hjem i bad og til middag hos vores nye venner Jen og Fran fra Sheffield, der bor her i Queenstown. En dyb aften med en lang snak om “De fem kærlighedssprog”... (lån eller køb bogen - virkelig spændende og lærerig!)

2 kommentarer:

Hviid sagde ...

Hej søde familie
Så er sommeren endelig igang herjemme,så der bades til den store guldmedalje.Lotte er pludeselig blevet instruktør assistent for Pernille Højmark på Græsted revyen, så hende ser vi ikke meget til. Jeg bruger mest tiden på Albert og Oscar, vi hygger os meget med at tage i sommerhuset og dase, det er vi rigtig gode til.
Glæder os meget til at se jer når i kommer hjem.

Tusind hilsner

Oscar, Albert, Lotte og Peter

Familien Dyhr sagde ...

Kære alle 4!
Tak for jeres hilsen (det varmer her i vinteren på NZ) og jaaa vi har set de flotte vejrudsigter i DK - der er jo intet som en dansk sommer! Vi tænker tit på jer og glæder os til at se jer, når vi kommer hjem! Vi har lige haft en dag, hvor vi bare længes hjem til dagligdagen og Danmark... men vi ved de dage kommer! Det her er jo "once in a life-time" - tror vi! Det minder vi os om, når vi savner for vildt... Hyg jer (lyder bedre på engelsk ENJOY!) det er da det livet handler om - og hils dine skønne drenge og smukke, travle Lotte! Det lyder vildt spændende. Hun får da prøvet lidt af hvert ;-)

Knus og kærlige tanker
Lukas, Marcus, Peter og Charlotte