05 juni 2007

Goodbye Australia – Hello New Zealand!

Vi var lige ankommet til New Zealand og havde lejet vores bil, da vi mødte to unge danskere, der stod og så desperate ud i udlejningsforretningen. Det fik straks alle følelserne og minderne frem om vores egen frygtelige Visa-oplevelse, da vi selv ankom til Darwin, Australien. Så vi prøvede at hjælpe alt, hvad vi kunne. Vi endte med at køre dem til et hotel, så de kunne få en god nats søvn og få fat i Danmark og deres bank dagen efter! Det er bare IKKE sjovt, at lande og ingenting virker! Og vi har efterhånden så mange gange haft problemer med Visa-kortet, da visa har en begrænsning på kr. 2000,- pr. Dag. Det er desværre ikke altid nok. Slet ikke når man skal betale for to måneders billeje! Så til andre rejsende... få dig et andet (eller et ekstra) kreditkort!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej fam. Dyhr. Jeg ved ikke om jeg kan sige "velkommen til NZ" nu hvor jeg sidder i lille DK og i er der nede - men det er vores andet hjemland. Det er fantastisk at i er der nede. Vi håber meget at i får en masse gode oplevelser og møder en masse dejlige mennesker.
:) Martin Lund.

Familien Dyhr sagde ...

Kære Lise og Martin,
Vi er bare så glade for al den hjælp vi har fået af jer. Vi glæder os til at møde jeres venner her. Vi er pt. i Te Anau og her er frysende koldt. Men det er også godt - for vi håber på sne ;-)) Vi har købt lidt til "our new best friends ;-)) Love og knus herfra

Charlotte og Peter